fredag 19 februari 2010

Cirkus på dagis

När jag lämnade Elsa på dagis idag var det cirkus. Alltså inte så att allt var helt upp och ned, de hade cirkustema idag och barnen fick klä ut sig om de ville. Vi möttes bl a av en cirkusdirektör, två cirkusprinsessor och en kung. Elsa var en cirkushund, helt oemotståndlig i sin hundmössa. Det roliga var att hon ville ha den på sig, det brukar ju sällan vara intressant när man ska ha något speciellt på sig.

När jag hämtade henne fick jag veta att de hade varit inne hos de stora barnen och tittat på en riktig eldslukare. Han hade jonglerat med käglor, tänt eld på bomullstussar som han sedan stoppade i munnen och stoppat en sked i näsan (...). Elsa berättade att han "Åt ELD!" och tydligen ska han tydligen ha ätit en banan också, det sa i alla fall Elsa. Det intressanta var att hon sa just "banan" eftersom hon hittills alltid har sagt "blamm" om banan.

Fick med mig en riktig gounge hem från dagis. Vi har haft en fantastisk eftermiddag och det var verkligen efterlängat, för det var länge sedan nu. Hon åt t o m middag utan att protestera alltför mycket. Det var bara läggningen som inte var kul, då protesterades det en del, men det gick bra tillslut ändå.

Inga kommentarer: