lördag 30 april 2011

Källarprojektet

Förra helgen kom "Karlsson på taket" hit och flytspacklade ett av rummen i källaren. Han jobbar nere i Skåne hela veckorna, därför är han här på helgen och jobbar. Frivilligt... Så här snyggt är det i rum nr 1 just nu. Källartrappen är av senaste design. Idag på morgonen var han här igen och fixade golvet i hobbyrummet. På kvällen kom han tillbaka igen för att "prima" golvet i tvättstugan. Eventuellt kommer han imorgon och fixar det golvet.

Den sorgliga källare ska alltså snart få en rejäl ansiktslyftning. När golvet är utjämnat ska vi lägga klinkers och måla väggarna vita. I tvättstugan ska det dit en efterlängtad tvättho, bänk och förvaring och dörren ska göras om så att man kan använda tvättstugan som groventré (typ till skitig trädgårdsarbetare...). I can't wait!


Är än så länge grymt imponerad av "Karlsson på taket". Tar helgtid för ett litet sketjobb som vår källare när han jobbar hela veckorna. Den andra vi ringde sa att han skulle komma och kolla, men dök aldrig upp, trots påringning. Såna snubbar gillar vi inte. Karlsson på taket gillar vi. I alla fall tills räkningen kommer... Men såååååå skönt att ha kunnigt folk som gör detta. Vi hade nog inte fixat det själva.

Inga kommentarer: