onsdag 12 augusti 2009

Att bifoga bilder i hotmail...

...fungerar inte för tillfället. Jag funderade allvarligt på att byta mailadress. Det är ju värdelöst att bifoga bilder som filer. För att inte spränga brevlådan hos den man skickar till måste man ju i så fall förminska bilderna först om man vill skicka ett 10-tal bilder och dessutom är det pest för mottagaren att sitta och öppna 10 filer var och en för sig för att få se bilderna. Googlade problemet och hittade följande:

Funktionen är tyvärr avstängt av Microsoft:"Eftersom vi har upptäckt ett kompabilitetsproblem med den nuvarande versionen av Photo Upload Tool har vi tillfälligt inaktiverat denna funktion medan våra produktspecialister arbetar på att lösa problemet.Tills vidare måste du dessvärre därför gå omvägen och bifoga dina foton som fil, en och en."

Kan man inte få den informationen skickad till sig direkt från Hotmail? Hur svårt kan det vara? Vill de inte ha kvar sina användare, eller? Man kanske skulle byta mail ändå?

2 kommentarer:

helena sa...

Tack!!! Som jag svurit! Tänkte att om inte ens du kan så kan ju absolut inte jag. Har varigt vresig också för att det inte finns någon ansvarig att maila eller ringa. Så tusen tack för denna infon, då är det väl bara att vänta... Kram

Anonym sa...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.