måndag 3 december 2012

Elsas önskelista

Här är några bilder på saker Elsa har sagt att vi måste skriva på önskelistan:















Pläd som har två lurviga sidor. Finns även i enfärgat med vit baksida på bl a Rusta. Den här finns på Maxi.
Lurviga kuddar som helst ska vara lena som kaniner...

Gosedjur som man kan värma i micron, fungerar som vetevärmare. Dessa spanade hon in i Hälsokostbutiken vid Maxi.

Nallen var den hon allra helst ville ha av de varma djuren.


Förutom dessa saker önskar hon sig allt som glittrar, är rosa eller lila, mjuka och lena saker. Hon vill ha prinsessklänningar, barbiedockor (som är prinsessor så klart), prinsesslott, lego- och duploklossar, pälsväst, Sylvanian families-figurer, fårskinnstofflor, dubbelpulka, radiostyrda bilar (en sån som Linus har...) mm, mm.

Kläder bör köpas i stl 122 (hon har 116 nu), storlek på fötter 29. Det är absolut ingen idé att köpa byxor som är "hårda" och tajta, t ex jeans och andra såna häftiga byxor, för det tar hon inte på sig. Bara mjuka kläder. Och som sagt, rosa, lila, glitter och gulliga djur funkar alltid på kläder. Mamman ser gärna lite andra färger också...(gärna matchningsbart med den befintliga lila-rosa garderoben). Pyjamas och nattlinne använder hon sällan just nu, av någon anledning, så det är inget akut behov av detta.

Hoppas att ni får några uppslag av detta. Tänk bara på att vi redan har ett hus som är proppfullt av saker... Elsa tycker att vi ska bygga ut så att hon får plats med fler leksaker.

Kram på er allihop. Hör av er om ni undrar något.

1 kommentar:

Unknown sa...

Tack för att dela denna fina information om den här barnen önskelista, jag minns när jag var barn var det min största önskan att köpa en radiostyrd bil,