söndag 1 mars 2009

Det går långsamt med Elsas rum. Suuuck! Så är det alltid när vi ska fixa något. Pratade med en annan tjej om renovering. Hon berättade käckt och glatt att hon hade blivit expert på att sätta upp gipsskivor på väggarna under sin första mammaledighet. Hon jobbade på när barnet sov, och så jobbade även hon och mannen hårt varje kväll med att fixa grejer. Tjena, jag kan ju inte ens bära en gipsskiva själv, klen som man är numera. Och att renovera om kvällarna är jädrigt surt, det är trevligare att sitta framför brasan och mysa eller sitta vid datorn. Vi hade som mål att bli färdiga med Elsas rum till hennes 1-årsdag, men det kan vi glömma, vi har bara en vecka kvar. De #¤%! listerna blir visst aldrig färdiga på sågen. Och sen ska de målas och sättas upp också, lätt som en plätt, fråga J som blev vansinnig idag när han skulle såga några lister som vi hade hemma och kapen flisade sönder halva listen.

Men jag har köpt en matta i alla fall, en knallgrön ryamatta. Och så har jag sytt färdigt två Barbafigurer som ska vara en del av inredningen. Alltid något. Nästa projekt är att göra Barbapapa av en gammal saccosäck. Får väl se hur det går.

1 kommentar:

Marielle sa...

Ni är superduktiga som fixar och grejar och gör i ordning! Jag skulle inte heller kunna sätta upp en gipsskiva själv, skulle definitivt inte försöka själv utan att Alfred var hemma, skulle nog stjälpa mer än att hjälpa då...