onsdag 7 oktober 2015

70-årsfirande 22 augusti

Farfar/morfar Börje har fyllt 70 och som vanligt drar de med oss på en massa ovanliga och minnesvärda äventyr. Med minibuss och husbil guidades vi runt på olika ställen på Öland, åt god mat och fick ta del av såväl livsöden, konst och galenskaper.

Ett av stoppen gjordes vid Galleri Qvistorp där konstnärinnan själv berättade om sin vackra konst och det spännande huset intill. Förutom konst fanns det annat som intresserade vissa av besökarna...

Den här damen var hundskötare hela dagen och tränade Max i agility när möjlighet gavs. Hon var mycket nöjd och glad. Vad Max hade att säga om saken vet vi dock inte.

Det spännande grannhuset. Läs mer om det här.

Som hämtad ur filmen 'Bilar'. Den stod liksom och kikade fram på oss bakom hörnet.

På väg mot en gravsten i skogen.



Vindruvor till Max och Elsa.

Och här är en syn inte många har sett tidigare: min mor som håller i en kopplad hund. 

Dagen avslutades vid Sjöstugan i Borgholm, där jubilaren och hans bror tillbringade många somrar som barn och tonåringar när deras föräldrar skötte serveringen där. På bilden syns samtliga av dagens deltagare.

Jubilaren med sin bror i samma pose som på ett kort taget på 50-talet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder och kommentarer till denna underbara nostalgiresa vi gjorde tillsammans. Det blev verkligen så lyckat som vi hoppades på. Tack för att ni följde med oss med kramar från Marie och Börje